Cum să călătorești în autoizolare

Nu știu cum s-a născut zicala „te îneci ca țiganul la mal”, dar se poate spune „te îneci ca românul la mal”.

Am stat, noi românii, în auto-izolare, am stat acasă deja 2-3 săptămâni. Acum se încălzește afară, și ne vine dorul de ducă.

Vin Paștile, hai să mergem la rudenii, hai să ne vizităm, am stat destul în carantină, nu? Am păcălit virusul!

Din păcate, NU!

Urmează cele mai grele săptămâni pentru România! Acum trebuie să stăm în casă mai mult ca oricând! Urmează vârful epidemiei în România!

Fără călătorii, fără poze de familie lărgită, fără bucate sfințite, fără umblat pe străzi în noaptea de înviere!

Te învit într-o călătorie!

Dar pentru că am dor de ducă, pentru că îmi vine să călătoresc, pentru că psihicul omului se dezechilibrează în auto-izolare, vreau să te invit într-o călătorie!

Și nu mă refer să faci ture pe balcon!

Sportivul Elisha Nochomovitz a parcurs de mii de ori lungimea de 7 metri a balconului său, și a făcut un MARATON în autoizolare!!!


Nu genul ăsta de călătorie îți propun, din sufragerie în bucătărie și din bucătărie în dormitor, și apoi pe balcon!

Îți propun o călătorie interioară! În mintea și sufletul tău!



Ce avem în plus față de animale

Ce avem noi în plus față de animale este capacitatea de a ne imagina, cu alte cuvinte de a visa cu ochii deschiși. Știai că și animalele visează în timp ce dorm? Noi putem să visăm cu ochii deschiși, ceea ce este fenomenal.

Adică, putem să fim închiși, fie într-o închisoare, fie în propria noastră auto-izolare, iar mintea noastră poate fi liberă, sufletul nostru poate fi liber! 

Putem călători cu puterea minții noastre!

Fie că citești o carte, fie că vezi un film, sau citești acest articol, ești într-o călătorie!

Călătoria CALM 4 Home


Călătoria în care te invit eu se numește CALM 4 Home, și durează 9 săptămâni!

Este primul curs online din România despre gestionarea furiei!

În cele 9 săptămâni te invit să ne întâlnim online pentru învățare în 9 webinarii, câte unul pe săptămână, în fiecare marți seara, la ora 19:00, începând din 14 Aprilie.

Vom „călători” în grup! Vom avea un grup secret pe Facebook, cu toți ceilalți participanți la curs. Ne vom susține unul pe altul în această călătorie, vom învăța unul de la altul, pentru că va funcționa ca un grup de suport.

În acest grup de Facebook voi pune toate materialele și resursele pentru această călătorie. Voi pune acolo LIVE-urile video cu cele 9 lecții valoroase. Tot pe acest grup voi pune și exercițiile și misiunile pe care le ai de îndeplinit în această călătorie.

De ce spun că e o călătorie?

Pentru că acest curs experiențial te va lua din punctul în care ești, ușor de enervat, sensibil, izbucnești ușor, țipi, înjuri, vorbești urât, trântești sau lovești, și te va duce, prin mai mulți pași, spre echilibru, calm și armonie!

De ce durează 9 săptămâni această călătorie?

Hai să-ți spun ce înveți în fiecare întâlnire:

➡︎ În prima lecție ne vom concentra pe felul în care te poziționezi față de furie. Manifestările furioase ne definesc identitatea, și este foarte important să ne dezlipim propria identitate de comportamentele furioase. Această lecție te va ajuta să-ți vezi valoarea și să privești cu speranțăîn viitor. Tu nu ești o persoană rea!

➡︎ În a doua lecție vom privi realitatea prezentă în față. Vei învăța să privești cât se poate de obiectiv la cel mai grav episod de furie din trecut. Vei înțelege consecințele furiei pe termen scurt și lung. Vei conștientiza ce obiceiuri personale îți favorizează furia și care este exprimarea ta „preferată” atunci când treci prin episoade de furie.

➡︎ În a treia lecție vei recunoaște toate semnele fizice ale furiei pentru a te putea opri la timp. De asemenea, vei descoperi care sunt declanșatoriicei mai frecvenți în viața ta, și vei știi ce te înfurie cel mai ușor.

➡︎ În a patra lecție vei înțelege mecanismul din spatele furiei. Mai concret, vei vedea diferența dintre realitate și percepție, dintre ce se întâmplă în jur și felul în care mintea ta decodează ce vezi. Tot în această lecție vei înțelege adevărata cauză a comportamentelor tale negative în caz de furie. Vei vedea ce rol joacă acceptarea realității, adică acceptarea diversității fără să judeci.

➡︎ În a cincea lecție vei descoperi importanța acestei emoții: FURIA. Vei vedea care sunt beneficiile furiei, funcțiile furiei, și cum poți să o transformi din ceva negativ în ceva pozitiv. Vei înțelege că problema în sine nu este furia, ca emoție, ci este comportamentul prin care încercăm să fugim de acceptarea acestei emoții. Această înțelegere te va ajuta să diminuezi comportamentele negative și să crești capacitatea ta de a alege cum să acționezi în caz de furie.

➡︎ În a șasea lecție vei înțelege cum furia apare din cauza tensiunii dintre cum trăiești în realitate și cum îți dorești să fii. Vei avea ocazia să-ți definești foarte clar valorile și pentru ce lupți tu în această viață. Îți vei descoperi motivația internă și cum poți folosi furia pentru a alimenta motivația internă. Practic, vei vedea în ce să investești energia furiei tale.

➡︎ În a șaptea lecție vei înțelege diferența dintre motivație și devotament. Vei avea ocazia să îți definești foarte clar scopul vieții tale, și anume de ce exiști tu pe acest pământ. Practic, vei știi cum să generezi emoții pozitive puternice care vor putea prelua energia furiei. Știind acest lucru, vei putea să îți controlezi comportamentul pornind de la sinele tău superior, și nu de la o emoție negativă precum furia.

➡︎ În a opta lecție vei învăța 3 aptitudini foarte importante pentru modulare, iar acestea sunt: Rezolvarea problemelor, Comunicarea asertivă și Managementul conflictelor.

➡︎ În a noua lecție, și ultima din acest curs, vei evalua progresul făcut până acum și vei învăța cum să-ți faci planuri realiste pentru scenarii posibileîn legătură cu furia și declanșatorii furiei. Vei avea ocazia să exersezi aptitudinile învățate pentru a-ți vedea succesul tău de până acum în calmarea furiei.

Vino cu noi în acestă călătorie!

Ca să vezi ce mai primești în acestă călătorie, intră aici.

De la ora 8:00 dimineața (vineri), când am trimis acest email, mai sunt doar 12 ore până când va expira prețul special de 50% reducere!

Mi-ar plăcea să călătorim împreună!

cu drag, Daniel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *